Her vil jeg sætte småting til salg som jeg falder over, det kan også være motorcykler og biler og reservedele til begge, det kan også være noget fra de auktioner jeg besøger, jeg kan sgu ikke lade være med at købe de mest mærkelige ting

Jeg har fået fat i nogle kufferter til Bilen (oldtimer) el. til at pynte lidt op i hjemmet med, den ene er helt intakt og meget flot, med messing beslag over det hele til at forstærke den med, den er meget flot, alderen taget i betragtning.

Den anden skal have lidt syning bagpå foroven men den kan bruges, den er ikke gået fra hinanden men den har jo nok oplevet en god del, gid sådan en kunne fortælle spændende historier, begge 2 er med messinglåse så man skal nok lige forbi låsesmeden for at finde en nøgle der passer.

                

      

 

 

 

 

 

Her er så den anden kuffert.

 

  

 

 

 

 

            

 

 

 

 

 

 

Jeg have forestillet mig 1200 kr. for den øverste og 500 kr. for den nederst men er man interesseret i begge 2, så får man dem for 1500 kr.

 

Multi selektor.

Har du brug for at kunne styre dine div. audio og media apperater via fjernbetjening.

Multi AVselektoren har totalt 5 indgangskanaler.

Der er op til 3 tilslutningsmuligheder for at forbinde de 4 kanaler på bagsiden af produktet, på fronten er der mulighed for hurtig ekstra tilslutning af eks. video/digitalt kamera med brug af komposit og stereokabler.

Eksempler på typiske enheder som tilsluttes Multi AV selektor.

DVD afspiller, Videoafspiller, TV,5.1 Surround sound reciver, Spille konsoler, stereo HI-FI, sattelit modtager, Video eller digital kamera (brug kanal 5) og alt betjenes via fjernbetjeningen.

Prisen er 300.00 kr.  

 

 

 

 

 

#

Her er en spøjs telefon med glasplade og fingertouch og der er mulighed for at putte en 1.44 diskette ind i siden som både indeholder den besked som din telefonsvarer skal sige og via disketten kan du overfører billeder eller faxbeskeder fra din computer, prisen er 500,00 kr.

 

#

Ja så har vi nok verdens mindste videokamera med lyd (det er ikke HIFI men kan høres), det er på 5 Mega pixels og med zom mulighed, nu skal man ikke tro er der er at sammenligne med et til flere tusinde kroner men det er fornuftigt til prisen og tager rimelige video/billeder og så fylder det ikke ret meget, det er lidt mindre en et husholdningstændstikæske, der er kabler til computeren så man kan se sine billeder el. film på computeren men de kan også ses på den lille skærm som man kan se på et af billederne, det optager på standard SD memory kort. prisen er 500.00 kr.

 

#

Hjøneskabet er 1.45 cm høj med ben, 57 cm dyb og 89 cm der hvor det er bredest.

Hjørneskabet er af ældre dato da det har tilhørt min svigerfars forældre, jeg har ikke tjek på, hvad for noget træ det er, om det er maghoni el. nød, jeg ved det ikke men det er flot, prisen er 700.00 kr.

#

Sekretæren er 99.5 cm høj med benene og 90 cm bred, dybden er 38.5 cm og med pladen slået ned er det 79 cm dyb

     Sekretæren har også en del år på bagen det er i nøddetræ, den havde vi tænkt os 800.00 kr. for.

#

Texas Instrument til telefonnumre og reminder, calculater, note o.s.v den er på 128 KB og med dockingstation, kabel og software følger med, prisen er 100.00.

Texas Instrument

#